lunes, 12 de mayo de 2008

TALLER DIGITAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT A PUNT2

Cada dia és més habitual trobar a les prestatgeries dels supermercats els denominats aliments funcionals. Els components afegits tenen al darrere anys d’investigació en empreses de biotecnologia com Biópolis, una empresa creada per la Universitat de València i que té el suport del CSIC.

El mòbil ja no és només un aparell amb el qual comunicar-se. Ara serveix per a escoltar la ràdio, vore pel·lícules o mantindre una videoconferència. L’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Universitat Politècnica de València està desenvolupant un sistema per vore la televisió al mòbil.

Els robots humanoides ja no formen part de la ciència ficció. Les seues aplicacions s’han estés a camps com l’assistència mèdica o l’automatització de treballs en cadena. El Departament de Robòtica Intel·ligent de la Universitat Jaume I ha desenvolupat el prototip d’un robot bibliotecari.

Centenars d’immigrants es matriculen cada any en la Universitat a Distància. De fet, les xifres de ciutadans d’altres països matriculats en esta universitat s’han incrementat considerablement en els últims anys per a estudiar l’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

I acabarem el programa presentant-los una empresa creada per la Universitat d’Alacant especialitzada en continguts de pàgines WEB. Volen vore els treballs del Taller Digital?